Nutriční hodnoty (Ořechový jablkoň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 474 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 107,53 g |
– nasycené | 15,27 g |
– nenasycené | 69,77 g |
–– mononenasycené | 19,37 g |
–– polynenasycené | 50,40 g |
––– omega 3 | 7,77 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 637,00 g |
– cukry | 404,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
350 g 350 g cukru | Cukr bílý | 350 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
100 g 100 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek |