Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový jablkoň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 474 kJ /
3 937 kcal
Bílkoviny91,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,00 g
Tuky107,53 g
– nasycené15,27 g
– nenasycené69,77 g
–– mononenasycené19,37 g
–– polynenasycené50,40 g
––– omega 37,77 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 520 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy637,00 g
– cukry404,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
350 g 350 g cukru Cukr bílý 350 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 g 500 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
100 g 100 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
prášek do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.