Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s venkovským špekáčkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 625 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,65 g |
Tuky | 23,72 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 19,32 g |
–– mononenasycené | 15,90 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 18,98 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 129,30 g |
– cukry | 17,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 venkovský špekáček – 180 g | Špekáček | 1 g |
240 g 240 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 240 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
3 3 lžíce krájených rajčat z konzervy | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
chilli vločky - mleté | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř – mletý | Pepř černý | |
100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
120 g 120 g penne | Těstoviny pšeničné | 120 g |