Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžičková kapusta s venkovským špekáčkem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 625 kJ /
866 kcal
Bílkoviny25,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,65 g
Tuky23,72 g
– nasycené3,84 g
– nenasycené19,32 g
–– mononenasycené15,90 g
–– polynenasycené3,42 g
––– omega 30,14 g
Vláknina18,98 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy129,30 g
– cukry17,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 venkovský špekáček – 180 g Špekáček 1 g
240 g 240 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 240 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
3 3 lžíce krájených rajčat z konzervy Rajče červené čerstvé 180 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
chilli vločky - mleté Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
černý pepř – mletý Pepř černý
100 ml 100 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 100 ml
120 g 120 g penne Těstoviny pšeničné 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.