Nutriční hodnoty (Trhané vepřové po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 878 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,20 g |
– cukry | 21,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vařené ovarové koleno (případně můžete použít i jiný kus vepřového masa, krkovici v celku apod., může se samozřejmě připravit i z masa syrového) | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
koření dle chuti - pepř, kmín, troška papriky sladké, chilli (já jsem použila kořenící směs s názvem Čuník na pivu. Obsahuje pivní extrakt, česnek, cibuli, papriku, kmín, rajčatový prášek, pepř, karamel a tymián ... je skvělé ) | Pepř černý | |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
sůl | Sůl mořská |