Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhané vepřové po česku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie878 kJ /
210 kcal
Bílkoviny3,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,56 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,20 g
– cukry21,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vařené ovarové koleno (případně můžete použít i jiný kus vepřového masa, krkovici v celku apod., může se samozřejmě připravit i z masa syrového) Vepřové koleno bez kosti
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
koření dle chuti - pepř, kmín, troška papriky sladké, chilli (já jsem použila kořenící směs s názvem Čuník na pivu. Obsahuje pivní extrakt, česnek, cibuli, papriku, kmín, rajčatový prášek, pepř, karamel a tymián ... je skvělé ) Pepř černý
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.