Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s karamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie33 110 kJ /
7 914 kcal
Bílkoviny99,01 g
– z toho živočišné bílkoviny23,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,98 g
Tuky378,23 g
– nasycené231,70 g
– nenasycené133,88 g
–– mononenasycené116,57 g
–– polynenasycené17,31 g
––– omega 32,23 g
Vláknina51,36 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 419 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy1 002,68 g
– cukry496,08 g
––– laktóza7,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
400 g 400 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6 6 větších jablek Jablko čerstvé 900 g
šťáva ze 2 citronů Citrón čerstvý
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
100 100 g špalíčků mandlí Mandle neloupané
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
máslo na vymaštění plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.