Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč zdravě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 545 kJ /
1 325 kcal
Bílkoviny76,80 g
– z toho živočišné bílkoviny57,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,80 g
Tuky54,00 g
– nasycené14,90 g
– nenasycené26,76 g
–– mononenasycené19,20 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 30,36 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 663 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy125,10 g
– cukry22,60 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g ovesných vloček namletých na mouku Vločky ovesné 150 g
lžíce lžíce holandského kakaa Kakao prášek
lžíce lžíce medu Med nepasterovaný
prášek do pečiva Kypřící prášek
skořice Skořice ceylonská
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
vanilkový pudink (nebo jiný) Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.