Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařeno - pečené koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie440 kJ /
105 kcal
Bílkoviny0,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky10,00 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené8,90 g
–– mononenasycené6,30 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,82 g
Vláknina0,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,75 g
Sůl9,00 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno (zadní) Vepřové koleno bez kosti
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky oleje Olej řepkový 10 ml
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření Grilovací koření 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.