Nutriční hodnoty (Knedlíky se žampiony a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 207 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,27 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 těsto na bramborové knedlíky | Směs na bramborové knedlíky | |
150 g 150 g podušených žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
350 350 až 400 ml vody podle návodu | Voda |