Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bruselské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 246 kJ /
5 078 kcal
Bílkoviny82,03 g
– z toho živočišné bílkoviny64,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky256,66 g
– nasycené146,78 g
– nenasycené93,22 g
–– mononenasycené83,18 g
–– polynenasycené10,04 g
––– omega 30,95 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 2,21 g
Sodík 725 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy607,30 g
– cukry475,30 g
––– laktóza16,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
1 plechovka 1 plechovka mandarinek Mandarinka čerstvá
3 3 šlehačky 33% Šlehačka 35%
5 PL 5 PL cukru Cukr bílý 125 g
3 3 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.