Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kadeřávku s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 395 kJ /
1 528 kcal
Bílkoviny95,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny95,38 g
Tuky14,01 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené6,61 g
–– mononenasycené3,49 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,03 g
Vláknina78,37 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,10 g
Sacharidy217,48 g
– cukry22,64 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá 300 g
400 g 400 g fazolí ve slaném nálevu (1 konzerva) Fazole v konzervě 400 g
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
šalvěj (dle chuti) Šalvěj čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
zeleninový vývar (dle potřeby) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.