Nutriční hodnoty (Polévka z kadeřávku s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 395 kJ / 1 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,38 g |
Tuky | 14,01 g |
– nasycené | 7,06 g |
– nenasycené | 6,61 g |
–– mononenasycené | 3,49 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 78,37 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 217,48 g |
– cukry | 22,64 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 300 g |
400 g 400 g fazolí ve slaném nálevu (1 konzerva) | Fazole v konzervě | 400 g |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
šalvěj (dle chuti) | Šalvěj čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
zeleninový vývar (dle potřeby) | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |