Nutriční hodnoty (Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 209 kJ / 3 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 298,28 g |
– nasycené | 166,97 g |
– nenasycené | 110,00 g |
–– mononenasycené | 96,01 g |
–– polynenasycené | 13,99 g |
––– omega 3 | 1,49 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 4,94 g |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 39,30 g |
– cukry | 16,10 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kachních jater | Játra kachní | 800 g |
160 g 160 g česnekového boku | Vepřový bok uzený | 160 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 KL 1 KL česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sáček sáček čiré želatiny na slané dobroty | Želatina vepřová | |
několik několik brusinek + sušených švestek (nakrájených nadrobno) | Švestky sušené | |
červené kvalitní víno na naložení | Víno bílé suché | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
tlučený hřebíček | Hřebíček | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
drcený badyán | Badyán | |
sekané mandle | Mandle loupané |