Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z kachních jater s brusinkami a švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 209 kJ /
3 635 kcal
Bílkoviny196,46 g
– z toho živočišné bílkoviny194,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky298,28 g
– nasycené166,97 g
– nenasycené110,00 g
–– mononenasycené96,01 g
–– polynenasycené13,99 g
––– omega 31,49 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 4,94 g
Sodík 2,08 g
Sůl5,00 g
Sacharidy39,30 g
– cukry16,10 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kachních jater Játra kachní 800 g
160 g 160 g česnekového boku Vepřový bok uzený 160 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 KL 1 KL česneku Česnek čerstvý 5 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sáček sáček čiré želatiny na slané dobroty Želatina vepřová
několik několik brusinek + sušených švestek (nakrájených nadrobno) Švestky sušené
červené kvalitní víno na naložení Víno bílé suché
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
tlučený hřebíček Hřebíček
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
drcený badyán Badyán
sekané mandle Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.