Nutriční hodnoty (Kotleta plněná zelím pečená na pivu, se škvarkovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,66 g |
Tuky | 13,55 g |
– nasycené | 4,33 g |
– nenasycené | 5,97 g |
–– mononenasycené | 4,01 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 175,80 g |
– cukry | 28,05 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
hrnek hrnek bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
hrnek hrnek nasekaných škvarků | Škvarky | |
asi 1/2 hrnku asi 1/2 hrnku krupice | Krupice pšeničná hrubá | 125 g |
10 lžic 10 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |