Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňový sad Ljubov Andrejevny Raněvské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,50 g
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký kelímek bílého jogurtu (raději hustější konzistence) Jogurt kravský bílý 1,5%
tento kelímek se stane odměrkou odměrkou pro další suroviny
1 kelímek 1 kelímek cukru (ideálně přesátý) Cukr bílý
1 kelímek 1 kelímek přesáté polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
2 2 celá vejce (ideálně pokojové teploty) Vejce slepičí 140 g
1 lžičku 1 lžičku sody bikarbony (případně 1/2 prášku do pečiva) Jedlá soda 12 g
trošku trošku tuku (Hera?) na vymazání formy a krapet mouky na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
zrnko zrnko soli Sůl mořská
cukr Cukr bílý
máslo Máslo kravské
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.