Nutriční hodnoty (Višňový sad Ljubov Andrejevny Raněvské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký kelímek bílého jogurtu (raději hustější konzistence) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
tento kelímek se stane odměrkou odměrkou pro další suroviny | ||
1 kelímek 1 kelímek cukru (ideálně přesátý) | Cukr bílý | |
1 kelímek 1 kelímek přesáté polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
2 2 celá vejce (ideálně pokojové teploty) | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžičku 1 lžičku sody bikarbony (případně 1/2 prášku do pečiva) | Jedlá soda | 12 g |
trošku trošku tuku (Hera?) na vymazání formy a krapet mouky na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
zrnko zrnko soli | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |