Nutriční hodnoty (Pečené kousky brambor, batátů a dýně s rozmarýnem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 535 kJ / 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,83 g |
Tuky | 4,05 g |
– nasycené | 1,61 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 0,89 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 166,45 g |
– cukry | 28,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
350 g 350 g batátů | Batáty neloupané | 350 g |
350 g 350 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 7.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |