Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kousky brambor, batátů a dýně s rozmarýnem a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 535 kJ /
845 kcal
Bílkoviny19,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,83 g
Tuky4,05 g
– nasycené1,61 g
– nenasycené1,70 g
–– mononenasycené0,89 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,04 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy166,45 g
– cukry28,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g brambor Brambor zimní 350 g
350 g 350 g batátů Batáty neloupané 350 g
350 g 350 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 350 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu Rozmarýn sušený 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice Skořice ceylonská 7.5 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.