Nutriční hodnoty (Svižná kuřecí játra s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 42,18 g |
– nasycené | 8,18 g |
– nenasycené | 28,52 g |
–– mononenasycené | 19,74 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 5,33 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 31,06 g |
– cukry | 5,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
340 g 340 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 340 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky sherry octa | ||
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
350-400 ml 350-400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 375 ml |
1 1 dobrá lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
hrst hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
1 1 větší špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rýže | Rýže bílá | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |