Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketovo-dýňové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 093 kJ /
500 kcal
Bílkoviny14,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,91 g
Tuky4,10 g
– nasycené1,36 g
– nenasycené2,10 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,10 g
Vláknina45,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,44 g
Sůl16,00 g
Sacharidy85,15 g
– cukry51,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
580 g 580 g cukety Cuketa čerstvá 580 g
580 g 580 g dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 580 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
2 lžičky 2 lžičky soli himalájské, nebo obyčejné Sůl mořská 16 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový
pár kapek kapek agávového sirupu, (javorového nebo medu)
trochu trochu pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.