Nutriční hodnoty (Cuketovo-dýňové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,91 g |
Tuky | 4,10 g |
– nasycené | 1,36 g |
– nenasycené | 2,10 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 45,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 85,15 g |
– cukry | 51,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
580 g 580 g cukety | Cuketa čerstvá | 580 g |
580 g 580 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 580 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli himalájské, nebo obyčejné | Sůl mořská | 16 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
pár kapek kapek agávového sirupu, (javorového nebo medu) | ||
trochu trochu pepře | Pepř černý |