Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s mrkví a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 306 kJ /
1 507 kcal
Bílkoviny38,30 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,10 g
Tuky30,15 g
– nasycené12,78 g
– nenasycené14,82 g
–– mononenasycené8,08 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,40 g
Vláknina29,15 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 663 mg
Sůl3,35 g
Sacharidy256,10 g
– cukry63,30 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g červené řepy Červená řepa čerstvá 700 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
250 g 250 g mražené kukuřice Kukuřice mražená 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.