Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s mrkví a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 306 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 30,15 g |
– nasycené | 12,78 g |
– nenasycené | 14,82 g |
–– mononenasycené | 8,08 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 256,10 g |
– cukry | 63,30 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 700 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
250 g 250 g mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |