Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 194 kJ /
524 kcal
Bílkoviny7,52 g
– z toho živočišné bílkoviny5,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky45,33 g
– nasycené28,96 g
– nenasycené15,41 g
–– mononenasycené13,17 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,39 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 131 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy21,13 g
– cukry4,36 g
––– laktóza3,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
4-5 4-5 žampionů Žampion čerstvý
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
80 ml 80 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 80 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky bílého pepře Pepř bílý 2.5 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.