Nutriční hodnoty (Americké brambory pečené v tatarce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,67 g |
Tuky | 25,65 g |
– nasycené | 3,17 g |
– nenasycené | 19,73 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 16,47 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 108,27 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-700 g 600-700 g brambor | Brambor zimní | 650 g |
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |