Nutriční hodnoty (Kynutý nekynutý rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 532 kJ / 3 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 178,09 g |
– nasycené | 45,64 g |
– nenasycené | 123,81 g |
–– mononenasycené | 82,24 g |
–– polynenasycené | 41,57 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 430,20 g |
– cukry | 88,09 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
10 kostek 10 kostek cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 bílek na pomazání koláčů | Vaječný bílek | 33 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
rebarbora | Rebarbora čerstvá |