Nutriční hodnoty (Medový jahelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 966 kJ / 3 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,35 g |
Tuky | 20,25 g |
– nasycené | 3,65 g |
– nenasycené | 13,90 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 10,10 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 74,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 770,11 g |
– cukry | 483,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
8-10 lžic 8-10 lžic medu | Med nepasterovaný | 324 g |
200 g 200 g sušených švestek | Švestky sušené | 200 g |
0,5 kg 0,5 kg hrubě strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 60 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
4-5 lžic 4-5 lžic ovesné smetany | Smetana ovesná | 67.5 ml |