Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opečené tofu na fazolkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie325 kJ /
78 kcal
Bílkoviny2,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,89 g
Tuky0,41 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,38 g
Sacharidy15,31 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené tofu Tofu uzené
1 konzerva 1 konzerva žampiónů Žampion čerstvý
1 konzerva 1 konzerva fazolových lusků Fazolky čerstvé
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru, nebo vody
3 lžíce 3 lžíce kvalitní sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 12.5 g
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.