Nutriční hodnoty (Opečené tofu na fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 325 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,38 g |
Sacharidy | 15,31 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
1 konzerva 1 konzerva žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 konzerva 1 konzerva fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru, nebo vody | ||
3 lžíce 3 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
2-3 lžičky 2-3 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 12.5 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |