Nutriční hodnoty (Kachna na červeném vínku, s knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,50 g |
– cukry | 58,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 6 hřebíčků (dle velikosti kachny může být i více) | Hřebíček | |
3 dl 3 dl červeného vína (použila jsem klasickou Frankovku) | Víno červené suché | 300 ml |
1 1 jablko - omyté, zbavené jadřince a rozkrájené na čtvrtky | Jablko čerstvé | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku - nakrájené na drobné kousky | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 cibule - nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 140 g |
trochu trochu vody na případné podlévání | Voda | |
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
1 1 větší cibule - nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
1 balíček 1 balíček (700 g) červeného sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | |
1 dl 1 dl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce rybízového džemu (může se vynechat a přidat třeba více cukru dle vlastní chuti) | Džem z červeného rybízu | 30 g |