Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna na červeném vínku, s knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 723 kJ /
651 kcal
Bílkoviny5,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,84 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,04 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,50 g
– cukry58,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna Kachna
mořská sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
6 6 hřebíčků (dle velikosti kachny může být i více) Hřebíček
3 dl 3 dl červeného vína (použila jsem klasickou Frankovku) Víno červené suché 300 ml
1 1 jablko - omyté, zbavené jadřince a rozkrájené na čtvrtky Jablko čerstvé 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku - nakrájené na drobné kousky Česnek čerstvý 21 g
2 2 cibule - nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 140 g
trochu trochu vody na případné podlévání Voda
1 lžíce 1 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 15 g
1 1 větší cibule - nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
1 balíček 1 balíček (700 g) červeného sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované
1 dl 1 dl vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce rybízového džemu (může se vynechat a přidat třeba více cukru dle vlastní chuti) Džem z červeného rybízu 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.