Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chapadla z kalamárů s čerstvými těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 729 kJ /
1 369 kcal
Bílkoviny177,41 g
– z toho živočišné bílkoviny160,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,39 g
Tuky35,24 g
– nasycené12,90 g
– nenasycené20,23 g
–– mononenasycené13,12 g
–– polynenasycené7,11 g
––– omega 31,08 g
Vláknina51,96 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,91 g
Sůl4,40 g
Sacharidy60,81 g
– cukry16,68 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg syrových chapadel z kalamárů (po uvaření cca 400 g) Oliheň 1000 g
0,5 0,5 citronu Citrón čerstvý 45 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
0,5 0,5 malého lusku červené kapie Paprika červená čerstvá
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
2 lžičky 2 lžičky pesta z medvědího česneku Pesto z medvědího česneku 10 g
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.