Nutriční hodnoty (Krémový koláč z bílé čokolády a mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 709 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,88 g |
Tuky | 322,39 g |
– nasycené | 196,55 g |
– nenasycené | 114,67 g |
–– mononenasycené | 98,58 g |
–– polynenasycené | 16,08 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 320,08 g |
– cukry | 156,38 g |
––– laktóza | 35,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
100 g 100 g ztuhlého másla | Máslo kravské | 100 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
drobné ovoce | Jahody čerstvé |