Nutriční hodnoty (Salát z batátů s arašídy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 845 kJ / 2 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,14 g |
Tuky | 35,72 g |
– nasycené | 5,99 g |
– nenasycené | 29,48 g |
–– mononenasycené | 23,80 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 132,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 424,37 g |
– cukry | 43,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg loupaných batátů | Batáty neloupané | 1000 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
10 10 nasekaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 700 g |
1 1 cibule jemně nasekaná | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 šálek 1 šálek pražených arašídů | Arašídy solené | |
nasekané bylinky (pažitka, kopr, petrželová nať) | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |