Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Goląbki dle Karola Okrasy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 166 kJ /
2 191 kcal
Bílkoviny115,73 g
– z toho živočišné bílkoviny90,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,72 g
Tuky89,96 g
– nasycené28,94 g
– nenasycené52,74 g
–– mononenasycené38,66 g
–– polynenasycené14,09 g
––– omega 30,68 g
Vláknina36,70 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 450 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy214,90 g
– cukry39,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mladé zelí (použil jsem maďarské nakládané listy v láku) Zelí bílé čerstvé
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
100 g 100 g balkánského sýra, když mám, dám fetu
1 1 dětská hrst máty Máta peprná list čerstvá
1 hrst 1 hrst sušených rajčat, pokrájených
3-4 3-4 rajčata spařená a bez skury (šlupky) Rajče červené čerstvé 210 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1-2 1-2 papriky Paprika bílá čerstvá
200 g 200 g ječných krup Kroupy ječné 200 g
200 g 200 g rajského protlaku Protlak rajčatový 200 g
200 ml 200 ml masového vývaru Vývar masový 200 ml
1 1 feferonka – nemusí být Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
cukr Cukr bílý
provensálské koření nebo jen oregano Provensálské koření
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
olej Olej řepkový
bobkový list Bobkový list sušený
trochu trochu mletého nového koření Nové koření mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.