Nutriční hodnoty (Aténská jehla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 591 kJ / 1 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 98,29 g |
– nasycené | 44,68 g |
– nenasycené | 49,30 g |
–– mononenasycené | 41,59 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 9,83 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 17,80 g |
– cukry | 6,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g libového masa (dle chuti) | Vepřová kýta | 400 g |
100 g 100 g špeku nebo anglická slanina | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce gyros koření | Provensálské koření | 15 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
6 6 cherry rajčátek (mohou být i normální) | Rajčata cherry | 180 g |
6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
4 4 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
hladká mouka (trochu) | Mouka pšeničná hladká |