Nutriční hodnoty (Koložvárske zelí II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 448 kJ / 3 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,98 g |
Tuky | 105,67 g |
– nasycené | 47,01 g |
– nenasycené | 52,36 g |
–– mononenasycené | 43,53 g |
–– polynenasycené | 8,83 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 39,70 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 9,90 g |
Sůl | 24,65 g |
Sacharidy | 446,40 g |
– cukry | 64,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
mletá červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
asi 1 kg asi 1 kg kysaného zelí i s nálevem | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 kg 1/2 kg hotové rýže | Rýže bílá | 500 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% |