Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koložvárske zelí II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 448 kJ /
3 453 kcal
Bílkoviny160,48 g
– z toho živočišné bílkoviny108,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,98 g
Tuky105,67 g
– nasycené47,01 g
– nenasycené52,36 g
–– mononenasycené43,53 g
–– polynenasycené8,83 g
––– omega 30,20 g
Vláknina39,70 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 9,90 g
Sůl24,65 g
Sacharidy446,40 g
– cukry64,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
sádlo Sádlo vepřové
mletá červená paprika sladká Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
asi 1 kg asi 1 kg kysaného zelí i s nálevem Zelí bílé kvašené 1000 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
bobkový list Bobkový list sušený
1/2 kg 1/2 kg hotové rýže Rýže bílá 500 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.