Nutriční hodnoty (Červené brambory s chorizem ve stylu patatas bravas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 161 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,02 g |
Tuky | 78,65 g |
– nasycené | 23,98 g |
– nenasycené | 52,72 g |
–– mononenasycené | 30,67 g |
–– polynenasycené | 22,05 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 15,98 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 79,75 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g červených brambor | Brambor zimní | 350 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
150 g 150 g choriza | Chorizo | 150 g |
5 lžic 5 lžic cizrny | Cizrna | |
5 lžic 5 lžic krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka mletých chilli vloček | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |