Nutriční hodnoty (Brokolicové špalíčky s rajčatovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 275 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
Tuky | 26,15 g |
– nasycené | 8,72 g |
– nenasycené | 13,96 g |
–– mononenasycené | 7,51 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 17,07 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 40,75 g |
– cukry | 6,14 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
40 g 40 g drcených ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
25 g 25 g parmezánu | Parmezán | 25 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
20 g 20 g dýňového másla (popř. tahini pasty) | Tahini | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hrst hrst dýňových semínek (nebo sezamových | Dýňová semínka | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
½ l žíce žíce olivového oleje | Olej olivový | |
½ p lechovky lechovky drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený |