Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicové špalíčky s rajčatovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 275 kJ /
544 kcal
Bílkoviny28,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,70 g
Tuky26,15 g
– nasycené8,72 g
– nenasycené13,96 g
–– mononenasycené7,51 g
–– polynenasycené6,45 g
––– omega 30,26 g
Vláknina17,07 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy40,75 g
– cukry6,14 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g brokolice Brokolice čerstvá 250 g
40 g 40 g drcených ovesných vloček Vločky ovesné 40 g
25 g 25 g parmezánu Parmezán 25 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
20 g 20 g dýňového másla (popř. tahini pasty) Tahini 20 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
hrst hrst dýňových semínek (nebo sezamových Dýňová semínka
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
½ l žíce žíce olivového oleje Olej olivový
½ p lechovky lechovky drcených rajčat Pyré z červených rajčat
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.