Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z hokkaido dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 295 kJ /
310 kcal
Bílkoviny2,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky25,04 g
– nasycené16,03 g
– nenasycené8,58 g
–– mononenasycené7,87 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,09 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy15,84 g
– cukry10,64 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce másla (nebo oleje) Máslo kravské 30 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 dýně Dýně čerstvá
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
trocha trocha kurkumy Kurkuma mletá
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky mletého nového koření Nové koření mleté
2 2 mleté hřebíčky Hřebíček
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.