Nutriční hodnoty (Brambodlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 745 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,81 g |
Tuky | 24,71 g |
– nasycené | 12,15 g |
– nenasycené | 9,56 g |
–– mononenasycené | 7,32 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 13,23 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 125,22 g |
– cukry | 7,28 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
50 g 50 g žitné jemně mleté chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 g 50 g polohrubé pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
5 dkg 5 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 7.5 g |
strouhanka na obalování | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |