Nutriční hodnoty (Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 15,47 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 58,10 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g uvařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 350 g |
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |