Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný sirup se skořicí a meduňkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie36 035 kJ /
8 613 kcal
Bílkoviny7,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,26 g
Tuky5,92 g
– nasycené1,77 g
– nenasycené2,43 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,44 g
Vláknina43,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 110,98 g
– cukry2 092,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 menších jablek Jablko čerstvé 1500 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
2 hrsti 2 hrsti čerstvé meduňky Máta peprná list čerstvá
1 balení 1 balení celé skořice Skořice ceylonská
2 kg 2 kg třtinového cukru Cukr třtinový 2000 g
4 4 vrchovaté lžíce medu (nebo podle chuti) Med nepasterovaný
1 lžička 1 lžička kyseliny citronové (proti plísním) E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.