Nutriční hodnoty (Jablečný sirup se skořicí a meduňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 035 kJ / 8 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,26 g |
Tuky | 5,92 g |
– nasycené | 1,77 g |
– nenasycené | 2,43 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 2,21 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 43,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 110,98 g |
– cukry | 2 092,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 menších jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
2 hrsti 2 hrsti čerstvé meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
1 balení 1 balení celé skořice | Skořice ceylonská | |
2 kg 2 kg třtinového cukru | Cukr třtinový | 2000 g |
4 4 vrchovaté lžíce medu (nebo podle chuti) | Med nepasterovaný | |
1 lžička 1 lžička kyseliny citronové (proti plísním) | E330 - Kyselina citronová |