Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrové těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 973 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 7,92 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 18,70 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
bujón | Bujón hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
lžíce lžíce octu | Ocet lihový | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 širší (8-10 mm) plátky šunkového salámu | Měkký salám | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
uzený sýr (nastrouhaný) | Eidam 30% t. v s. uzený | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
nové brambory | Brambor raný |