Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrové těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie973 kJ /
233 kcal
Bílkoviny16,24 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky7,92 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,72 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy18,70 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 sladká smetana Smetana kravská sladká 12%
bujón Bujón hovězí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
lžička lžička cukru Cukr bílý
lžíce lžíce octu Ocet lihový
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
mletý černý pepř Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
2 2 širší (8-10 mm) plátky šunkového salámu Měkký salám
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
uzený sýr (nastrouhaný) Eidam 30% t. v s. uzený
mletý koriandr Koriandr list sušený
nové brambory Brambor raný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.