Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč (pumpkin pie) s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie12 340 kJ /
2 949 kcal
Bílkoviny65,71 g
– z toho živočišné bílkoviny38,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,22 g
Tuky164,36 g
– nasycené92,33 g
– nenasycené59,36 g
–– mononenasycené50,74 g
–– polynenasycené8,62 g
––– omega 31,07 g
Vláknina32,82 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 3,67 g
Sůl8,97 g
Sacharidy286,67 g
– cukry146,76 g
––– laktóza4,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
75 g 75 g celozrnné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká 75 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
cca 30 30 – 50 ml ledové vody Voda
cca 500 g 500 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 500 g
4 4 vejce M Vejce slepičí 280 g
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
80 g 80 g hnědého cukru Cukr třtinový 80 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
mletý čerstvý zázvor podle chuti (já dávám asi 1 polévkovou lžíci) Zázvor čerstvý
1/8 lžičky 1/8 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 0.625 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
2 2 oloupaná a vykrájená jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.