Nutriční hodnoty (Dýňový koláč (pumpkin pie) s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,22 g |
Tuky | 164,36 g |
– nasycené | 92,33 g |
– nenasycené | 59,36 g |
–– mononenasycené | 50,74 g |
–– polynenasycené | 8,62 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 32,82 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 286,67 g |
– cukry | 146,76 g |
––– laktóza | 4,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
75 g 75 g celozrnné hladké mouky | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 75 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
cca 30 30 – 50 ml ledové vody | Voda | |
cca 500 g 500 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 500 g |
4 4 vejce M | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 125 ml |
80 g 80 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 80 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
mletý čerstvý zázvor podle chuti (já dávám asi 1 polévkovou lžíci) | Zázvor čerstvý | |
1/8 lžičky 1/8 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 0.625 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 2 oloupaná a vykrájená jablka | Jablko čerstvé | 300 g |