Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulová srdíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 393 kJ /
2 245 kcal
Bílkoviny33,62 g
– z toho živočišné bílkoviny8,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,49 g
Tuky107,39 g
– nasycené62,50 g
– nenasycené39,47 g
–– mononenasycené33,64 g
–– polynenasycené5,83 g
––– omega 30,60 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 706 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy282,47 g
– cukry91,38 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 gramů 220 gramů hladké mouky dobře prosáté Mouka pšeničná hladká 220 g
110 gramů 110 gramů másla (případně Hera) Máslo kravské 110 g
70 gramů 70 gramů moučkového cukru Cukr bílý 70 g
1 1 čajová lžička levandulového medu (případně lesního, lučního atp.) Med nepasterovaný
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru (pokud nemáte levandulový med) Cukr vanilkový 10 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1-2 1-2 polévkové lžíce vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
levandulový cukr Levandule květ čerstvý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 kávové lžičky potravinářského barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
Z uvedené dávky napečete zhruba 80 kousků kousků cukroví (drobnější tvary)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.