Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 752 kJ /
658 kcal
Bílkoviny0,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,61 g
Sůl24,00 g
Sacharidy162,21 g
– cukry154,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
2 stonky 2 stonky koprové natě Kopr nať čerstvý
20 lžic 20 lžic octa Ocet lihový 300 ml
12 lžic 12 lžic vody Voda 216 ml
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1 1 a 1/2 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý
1 1 červená feferonka (můžete vynechat) Chilli paprička čerstvá
5 5 špetek mletých chilli vloček (můžete vynechat) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.