Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva v tarhoni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 700 kJ /
2 079 kcal
Bílkoviny82,75 g
– z toho živočišné bílkoviny36,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky78,75 g
– nasycené21,23 g
– nenasycené40,17 g
–– mononenasycené32,40 g
–– polynenasycené7,76 g
––– omega 30,63 g
Vláknina31,38 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,00 g
Sacharidy245,80 g
– cukry13,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 350 g
300 g 300 g tarhoně Těstoviny pšeničné 300 g
250 g 250 g libovějšího uzeného boku Vepřový bok uzený 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej (pokud je třeba) Olej řepkový
petrželka (možno vynechat) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.