Nutriční hodnoty (Kapustičky zapečené se dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 284 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 59,93 g |
– nasycené | 28,21 g |
– nenasycené | 23,75 g |
–– mononenasycené | 18,90 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 77,60 g |
– cukry | 24,50 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700-800 g 700-800 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 750 g |
100 g 100 g sýru eidam (nebo gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g balkánského sýru (nebo nivy) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
mléko (nebo smetana) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |