Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičky zapečené se dvěma druhy sýrů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 284 kJ /
1 263 kcal
Bílkoviny89,04 g
– z toho živočišné bílkoviny63,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,50 g
Tuky59,93 g
– nasycené28,21 g
– nenasycené23,75 g
–– mononenasycené18,90 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,28 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 927 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,13 g
Sacharidy77,60 g
– cukry24,50 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-800 g 700-800 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 750 g
100 g 100 g sýru eidam (nebo gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g balkánského sýru (nebo nivy) Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
mléko (nebo smetana) Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.