Nutriční hodnoty (Placičky ze zbylé vařené kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 808 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 7,79 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 3,64 g |
–– mononenasycené | 2,82 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 14,20 g |
– cukry | 4,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-250 g 200-250 g zadělávané kapusty (studené) | Kapusta hlávková čerstvá | 225 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 50 g anglické slaniny nakrájené na kousky | Anglická slanina | |
strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
koření a česnek dle chuti | Pepř černý | |
olej na potření | Olej řepkový |