Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší maková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 382 kJ /
4 393 kcal
Bílkoviny107,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,40 g
Tuky189,37 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené143,40 g
–– mononenasycené64,00 g
–– polynenasycené79,40 g
––– omega 35,83 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy540,00 g
– cukry210,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
0,75 hrnku 0,75 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
0,25 hrnku 0,25 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
polohrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.