Nutriční hodnoty (Banánový salát s jablky, jogurtem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 9,08 g |
– nasycené | 4,98 g |
– nenasycené | 2,94 g |
–– mononenasycené | 1,96 g |
–– polynenasycené | 0,98 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 75,90 g |
– cukry | 72,10 g |
––– laktóza | 8,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |