Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánový salát s jablky, jogurtem a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 926 kJ /
460 kcal
Bílkoviny12,76 g
– z toho živočišné bílkoviny9,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,36 g
Tuky9,08 g
– nasycené4,98 g
– nenasycené2,94 g
–– mononenasycené1,96 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,17 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 33 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy75,90 g
– cukry72,10 g
––– laktóza8,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.