Nutriční hodnoty (Hrnečková buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 539 kJ / 3 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 166,49 g |
– nasycené | 19,78 g |
– nenasycené | 130,60 g |
–– mononenasycené | 91,70 g |
–– polynenasycené | 38,90 g |
––– omega 3 | 10,64 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 389,65 g |
– cukry | 29,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 a půl hrnku cukru | Cukr bílý | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný |