Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnečková buchta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 539 kJ /
3 475 kcal
Bílkoviny96,97 g
– z toho živočišné bílkoviny43,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky166,49 g
– nasycené19,78 g
– nenasycené130,60 g
–– mononenasycené91,70 g
–– polynenasycené38,90 g
––– omega 310,64 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 625 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy389,65 g
– cukry29,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 a půl hrnku cukru Cukr bílý
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.