Nutriční hodnoty (Jablkový koláč plný jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 280 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,38 g |
Tuky | 25,18 g |
– nasycené | 5,96 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,65 g |
–– polynenasycené | 3,35 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 216,55 g |
– cukry | 126,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 skořicový cukr nebo skořice | Cukr skořicový | |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
loupaná jablka | Jablko čerstvé |