Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč plný jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 280 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny40,42 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,38 g
Tuky25,18 g
– nasycené5,96 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené8,65 g
–– polynenasycené3,35 g
––– omega 30,21 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy216,55 g
– cukry126,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 skořicový cukr nebo skořice Cukr skořicový
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
loupaná jablka Jablko čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.