Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené kuřecí čtvrtky na cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 820 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny7,09 g
– z toho živočišné bílkoviny6,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky149,16 g
– nasycené63,72 g
– nenasycené83,01 g
–– mononenasycené67,96 g
–– polynenasycené15,05 g
––– omega 32,00 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy4,85 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 uzené kuřecí čtvrtky Stehno kuřecí s kůží uzené
3 3 velké cibule, (cca 360 g), nakrájené na tenké půlměsíčky
2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
150 g 150 g slaniny nakrájené na tenké proužky Špek 150 g
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
špetku špetku mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.