Nutriční hodnoty (Uzené kuřecí čtvrtky na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 820 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 149,16 g |
– nasycené | 63,72 g |
– nenasycené | 83,01 g |
–– mononenasycené | 67,96 g |
–– polynenasycené | 15,05 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 4,85 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uzené kuřecí čtvrtky | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
3 3 velké cibule, (cca 360 g), nakrájené na tenké půlměsíčky | ||
2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
150 g 150 g slaniny nakrájené na tenké proužky | Špek | 150 g |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
špetku špetku mletého pepře | Pepř černý mletý |