Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře po myslivecku na italský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 470 kJ /
590 kcal
Bílkoviny62,00 g
– z toho živočišné bílkoviny55,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,08 g
Tuky23,72 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené19,47 g
–– mononenasycené16,53 g
–– polynenasycené2,94 g
––– omega 30,48 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 132 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy12,64 g
– cukry2,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230-250 g 230-250 g kuřecích prsou Kuře prso 240 g
180 g 180 g žampionů – čerstvé nebo konzervované Žampion čerstvý 180 g
180 g 180 g shitake – jidášovo ucho, před použitím ho namočíme na 30 minut do vlažné vody Voda 180 ml
260 260 g loupaných celých rajčat – konzerva Dužina červeného rajčete čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 plátků 5 plátků anglické slaniny Anglická slanina
3 3 větší beraní rohy – mild Paprika zelená čerstvá
6 6 ančoviček Ančovičky v oleji
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 stonky 2 stonky rozmarýnu Rozmarýn sušený
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.