Nutriční hodnoty (Kuře po myslivecku na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 470 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,08 g |
Tuky | 23,72 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 19,47 g |
–– mononenasycené | 16,53 g |
–– polynenasycené | 2,94 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 12,64 g |
– cukry | 2,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230-250 g 230-250 g kuřecích prsou | Kuře prso | 240 g |
180 g 180 g žampionů – čerstvé nebo konzervované | Žampion čerstvý | 180 g |
180 g 180 g shitake – jidášovo ucho, před použitím ho namočíme na 30 minut do vlažné vody | Voda | 180 ml |
260 260 g loupaných celých rajčat – konzerva | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
3 3 větší beraní rohy – mild | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 ančoviček | Ančovičky v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
2 stonky 2 stonky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |