Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 594 kJ /
381 kcal
Bílkoviny2,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,59 g
Tuky9,42 g
– nasycené5,87 g
– nenasycené3,41 g
–– mononenasycené2,87 g
–– polynenasycené0,55 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,25 g
– cukry41,41 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 uzené vepřové koleno s kostí (cca 1,5kg) Vepřové koleno bez kosti uzené
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
200 200 g kuliček červeného rybízu (mraženého) Rybíz červený čerstvý
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 45 g
1 lžíci 1 lžíci na jemných slzičkách nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
2 lžičky 2 lžičky granulovaného česneku Česnek sušený 10 g
1 plátek 1 plátek másla o síle 2cm Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.