Nutriční hodnoty (Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 9,42 g |
– nasycené | 5,87 g |
– nenasycené | 3,41 g |
–– mononenasycené | 2,87 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,25 g |
– cukry | 41,41 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 uzené vepřové koleno s kostí (cca 1,5kg) | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
200 200 g kuliček červeného rybízu (mraženého) | Rybíz červený čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 45 g |
1 lžíci 1 lžíci na jemných slzičkách nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky granulovaného česneku | Česnek sušený | 10 g |
1 plátek 1 plátek másla o síle 2cm | Máslo kravské | 10 g |