Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie747 kJ /
179 kcal
Bílkoviny10,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,84 g
Tuky3,06 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené2,43 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,08 g
Vláknina18,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy18,20 g
– cukry1,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g cizrny (necháme přes noc namočit) Cizrna 50 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
1 balení 1 balení zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
1/2 balení 1/2 balení kapar Kapary
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.