Nutriční hodnoty (Cizrna po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 747 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 3,06 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 2,43 g |
–– mononenasycené | 0,90 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 18,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 18,20 g |
– cukry | 1,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g cizrny (necháme přes noc namočit) | Cizrna | 50 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1 balení 1 balení zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
1/2 balení 1/2 balení kapar | Kapary | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý |