Nutriční hodnoty (Jablka ponejprv marinovaná a později na másle smažená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 028 kJ / 1 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
Tuky | 2,15 g |
– nasycené | 0,69 g |
– nenasycené | 0,96 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 16,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 114,20 g |
– cukry | 108,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 pánská hrst hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem | Cukr bílý | 25 g |
1 1 – 2 PL přepuštěného másla | Ghí | |
0,5 l 0,5 l vodky čisté | Vodka | 500 ml |
1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem | Cukr bílý | 25 g |
1 KL 1 KL citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
2 PL 2 PL pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |