Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka ponejprv marinovaná a později na másle smažená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 028 kJ /
1 919 kcal
Bílkoviny2,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,65 g
Tuky2,15 g
– nasycené0,69 g
– nenasycené0,96 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,17 g
Vláknina16,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy114,20 g
– cukry108,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
1 1 pánská hrst hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem Cukr bílý 25 g
1 1 – 2 PL přepuštěného másla Ghí
0,5 l 0,5 l vodky čisté Vodka 500 ml
1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem Cukr bílý 25 g
1 KL 1 KL citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
2 PL 2 PL pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.